Transport persoane

Călătoriile între România, Danemarca și Suedia nu au fost niciodată mai ușoare sau mai confortabile! La Comati, ne dedicăm să-ți oferim o experiență de călătorie sigură și plăcută, cu plecări regulate de două ori pe săptămână.

 

Plecări regulate pentru călătoria ta:

Din România, îți punem la dispoziție două plecări săptămânale: miercuri și sâmbătă, pentru a-ți oferi flexibilitatea de care ai nevoie. Din Danemarca, ne poți întâlni sâmbătă dimineața și marți dimineața, iar din Suedia, te așteptăm vineri seara/dimineața și luni seara/dimineața. Această frecvență asigură că poți planifica călătoria în funcție de programul tău, fără a fi nevoit să aștepți.

Documente necesare și achiziționarea biletelor:

Pentru o călătorie fără griji, este esențial să ai la tine un act de identitate valabil (buletin sau pașaport) și să respecți regulile țărilor tranzitate. Biletele se pot achiziționa direct de pe site-ul nostru, din agențiile Comati sau de la partenerii noștri. Flexibilitatea este cheia, așa că, în afara perioadelor de sărbători sau în absența unui transfer, îți oferim posibilitatea de a achita biletul chiar și la îmbarcare, fie că preferi plata cu cardul sau cash (euro sau lei).

Inovații pentru confortul tău: Urmărirea autocarului și acces direct la șoferi

Înțelegem cât de important este să fii mereu informat despre statusul călătoriei tale. De aceea, pasagerii noștri care așteaptă în stație pot beneficia de o funcționalitate specială pe site-ul nostru: secțiunea "Află unde este autocarul". Aceasta îți permite să vezi în timp real locația autocarului și să estimezi cât timp mai ai de așteptat până la sosirea lui.

Mai mult, pentru a facilita comunicarea directă și eficientă, în aceeași secțiune sunt disponibile și numerele de telefon ale șoferilor de pe cursa respectivă. Acest nivel de transparență și accesibilitate subliniază angajamentul nostru către tine - să oferim nu doar o călătorie confortabilă și sigură, dar și una în care să te simți permanent conectat și informat.

Reguli la bord și facilități:

În timpul călătoriei, pasagerii sunt rugați să respecte regulile de conviețuire: fumatul, consumul de alcool, deranjarea celorlalți pasageri și jocurile de noroc sunt strict interzise. Pentru confortul tău, organizăm pauze regulate la fiecare patru ore, anunțate de șoferi. Fiecare scaun este echipat cu priză, iar accesul la Wi-Fi este gratuit și pe toată durata drumului vor rula filme.

Atenție la facilități:

Te rugăm să tratezi cu grijă facilitățile oferite, inclusiv prizele și măsuțele. Stricarea acestora atrage după sine taxe suplimentare, menite să acopere costurile de reparare și să asigure un mediu plăcut pentru toți pasagerii. Taxa pentru o priză stricată este 90 de euro, iar pentru măsută este 25 de euro.

Asistență și suport:

Echipa noastră este mereu pregătită să-ți ofere asistență. În cazul oricăror nelămuriri sau probleme, poți apela cu încredere la șoferii noștri sau la numărul de telefon 0040 723 450 475. Suntem aici pentru a-ți asigura o călătorie cât mai plăcută și liniștită.

 

La Comati PSG, prioritatea noastră este să-ți oferim o experiență de călătorie de neuitat, marcând fiecare călătorie cu confort, siguranță și fiabilitate. Alege-ne pentru următoarea ta călătorie spre țările nordice și bucură-te de serviciile noastre de top.

 

Stai conectat
Afla ultimele noutati si promotii
Facebook Youtube Instagram
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii COMATI PSG
Comati PSG

Google Play
Adresa

S.C. COMATI PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18, 300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
Telefon

Telefon
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Orar

Orar
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00)
+40 723 450 475
Email

Email
rezervari@comati-psg.ro
coletarie@comati-psg.ro
Copyright © 2024 Comati PSG. All rights reserved