Expediere colet simplă și sigură spre și din Suedia, Danemarca, Germania, și Cehia

Căuți o soluție sigură și eficientă pentru a trimite colete către sau din Suedia, Danemarca, Germania, și Cehia? Comati îți vine în ajutor cu un serviciu de coletărie gândit să-ți ofere cea mai bună experiență, indiferent de locația ta. Fie că ești în București sau în altă parte a României, soluțiile noastre sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor tale.

Cum funcționează serviciul nostru:

Dacă te afli într-un oraș unde avem stații principale, pur și simplu prezintă-te la stație conform orarului autocarului. Pentru bucureșteni, punctul nostru de lucru din Autogara Filaret este gata să te ajute să expediezi coletele. Dacă locuiești în altă parte, partenerii noștri de curierat vor prelua coletul direct de la domiciliul tău.

Condiții specifice de expediere:

  • Greutatea maximă permisă este de 20 kg pe colet.
  • Coletul trebuie ambalat corespunzător, în geantă sau troler.
  • Este necesară prezentarea unui document de identitate la preluare.
  • Coletul trebuie prezentat nesigilat pentru inspecție.

Ambalarea și tarifele specifice:

Pentru a ne asigura că toate coletele ajung în condiții optime la destinație, produsele congelate trebuie obligatoriu ambalate în cutii sau lăzi frigorifice. De asemenea, este important de știut că aparatura electronică, electrocasnică, bicicletele, cauciucurile și obiectele voluminoase, precum și documentele cu regim special, vor fi taxate diferit, datorită necesităților speciale de manipulare și transport.

Elemente interzise și taxe speciale:

Este important să știi că anumite obiecte nu sunt admise la transport. Printre acestea se numără:

  • Tigări, bauturi alcoolice, medicamente, produse perisabile, miere de albine, obiecte de artă, obiecte obscene sau imorale, animale vii, produse în cantități mari, armament, inflamabile, substanțe halucinogene, chimice și altele specificate de legislația în vigoare.

Pentru coletele care nu sunt ridicate la timp din agenții, se va percepe o taxă de depozitare de 10 euro pe zi.

Serviciul de curierat cu parteneri:

În cazul în care coletul tău nu poate fi preluat direct din stațiile noastre, partenerii noștri de curierat oferă o soluție convenabilă: expedierea coletului direct la adresa ta de acasă. Această flexibilitate asigură că, indiferent de situație, coletul tău va ajunge în siguranță și eficient la destinație, fără ca tu să te deplasezi. Această opțiune extinde accesibilitatea și comoditatea serviciului nostru de coletărie, garantând că nevoile tale sunt întotdeauna pe primul loc.

Accesarea prețurilor pentru coletărie:

Pentru a afla mai multe despre tarifele noastre competitive și pentru a planifica expedierea coletelor tale în mod eficient, te invităm să vizitezi pagina noastră dedicată: [preturi coletărie](#). Aici vei găsi toate informațiile necesare pentru a calcula costul expedierii, asigurându-te că serviciul nostru se potrivește nevoilor și bugetului tău.

Documente necesare la expediere:

Subliniem importanța prezentării unui document de identitate valid, cum ar fi cartea de identitate sau pașaportul, atât la momentul predării cât și la preluarea coletelor. Această măsură este esențială pentru securitatea și conformitatea procesului de expediere, garantând că toate tranzacțiile se desfășoară în mod transparent și fără întârzieri.

 

Alegând Comati pentru serviciul de trimitere colet, te bucuri de un proces simplu, sigur și adaptat nevoilor tale. Cu acoperire extinsă și flexibilitatea plății la destinație, expedierea coletelor tale devine mai ușoară ca niciodată.

Pentru detalii suplimentare, te invităm să accesezi site-ul nostru sau să ne contactezi direct.

 

 

Stai conectat
Afla ultimele noutati si promotii
Facebook Youtube Instagram
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii COMATI PSG
Comati PSG

Google Play
Adresa

S.C. COMATI PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18, 300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
Telefon

Telefon
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Orar

Orar
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00)
+40 723 450 475
Email

Email
rezervari@comati-psg.ro
coletarie@comati-psg.ro
Copyright © 2024 Comati PSG. All rights reserved