Transport colete

Introducere:

Expediere sigură și eficientă și rapidă pentru a trimite colete către sau din Suedia, Danemarca, Germania, și Cehia? Comati PSG vă vine în ajutor cu un serviciu de coletărie gândit să vă ofere cea mai bună experiență, indiferent de locația dumneavoastră. Fie că sunteți în Timișoara, București sau în altă parte a României, soluțiile noastre sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

Cum funcționează serviciul nostru:

Dacă vă aflați într-un oraș unde avem stații principale, pur și simplu prezintați-vă în stație conform orarului autocarului. Pentru persoanele din București, punctul nostru de lucru din Autogara Filaret este gata să vă ajute să expediți coletele. Dacă locuiți într-un oraș fără stații Comati, puteți expedia coletul la sediul nostru principal, din Timișoara, pe Bulevardul Iuliu Maniu 18. Persoanele din Timișoara ce doresc să expedieze colete sunt rugate să aducă coletul la sediul nostru.

Condiții specifice de expediere:

  • Greutatea maximă permisă este de 20 kg pe colet.
  • Coletul trebuie ambalat corespunzător, în geantă, troler sau o cutie de carton foarte rigidă.
  • Este necesară prezentarea unui document de identitate la preluare.
  • Coletul trebuie prezentat nesigilat pentru inspecție.

Ambalarea și tarifele specifice:

Pentru a ne asigura că toate coletele ajung în condiții optime la destinație, produsele congelate trebuie obligatoriu ambalate în cutii sau lăzi frigorifice. De asemenea, este important de știut că aparatura electronică, electrocasnică, bicicletele, cauciucurile și obiectele voluminoase, precum și documentele cu regim special, vor fi taxate diferit, datorită necesităților speciale de manipulare și transport.

Elemente interzise și taxe speciale:

Este important să știți că anumite obiecte nu sunt admise la transport. Printre acestea se numără:

  • Țigări, băuturi alcoolice, medicamente, produse perisabile, miere de albine, obiecte de artă, animale vii, produse în cantități mari, armament, inflamabile, substanțe halucinogene, chimice și altele specificate de legislația în vigoare.

Pentru coletele care nu sunt ridicate la timp din agenții, se va percepe o taxă de depozitare de 10 euro pe zi.

Documente necesare la expediere și preluare:

Subliniem importanța prezentării unui document de identitate valid, cum ar fi cartea de identitate sau pasaportul, atât la momentul predării cât și la preluarea coletelor. Această măsură este esențială pentru securitatea și conformitatea procesului de expediere, garantând că toate tranzacțiile se desfășoară în mod transparent și fără întârzieri. 

Accesarea prețurilor pentru coletărie:

Pentru a afla mai multe despre tarifele noastre competitive și pentru a planifica expedierea coletelor tale în mod eficient, te invităm să vizitezi pagina noastră dedicată: prețuri coletărie. Aici vei găsi toate informațiile necesare pentru a calcula costul expedierii, asigurându-te că serviciul nostru se potrivește nevoilor și bugetului tău.

Documente necesare la expediere:

Subliniem importanța prezentării unui document de identitate valid, cum ar fi cartea de identitate sau pașaportul, atât la momentul predării cât și la preluarea coletelor. Această măsură este esențială pentru securitatea și conformitatea procesului de expediere, garantând că toate tranzacțiile se desfășoară în mod transparent și fără întârzieri.

 

Alegând Comati PSG pentru serviciul de trimitere colet, vă bucurați de un proces simplu, rapid, sigur și adaptat nevoilor tale. Cu acoperire extinsă în Scandinavia și flexibilitatea plății la destinație, expedierea coletelor dumneavoastră devine mai ușoară ca niciodată. Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați site-ul nostru pentru a vedea programul autobucarelor sau să ne contactezi direct la numărul de telefon +40 722 552 585, iar pentru reclamații acest număr +40 723 450 475 (noi sperăm să nu avețismiley).

 

Stai conectat
Afla ultimele noutati si promotii
Facebook Youtube Instagram
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii COMATI PSG
Comati PSG

Google Play
Adresa

S.C. COMATI PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18, 300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
Telefon

Telefon
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Orar

Orar
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00)
+40 723 450 475
Email

Email
rezervari@comati-psg.ro
coletarie@comati-psg.ro
Copyright © 2024 Comati PSG. All rights reserved