Servicii

 

Bine ați venit la Comati PSG, liderul dumneavoastră de încredere în soluții de transport pentru țările nordice. Oferim o gamă largă de servicii concepute pentru a satisface nevoile diverse ale clienților noștri, de la transportul de persoane la expedierea de colete și închirat vehicule. Aflați mai jos detaliile ofertei noastre:

 

Transport de persoane:

Principalul nostru serviciu este transportul de persoane către și din Cehia, Germania, Danemarca și Suedia. Plecările se fac din peste 50 de orașe din România, asigurându-vă că puteți începe călătoria în mod convenabil, indiferent de locația dvs. Autocarele noastre moderne și confortabile sunt pregătite să vă ofere o călătorie plăcută și sigură către destinația aleasă.

Transport de colete:

Pe lângă transportul de persoane, efectuăm și transportul de colete între România și țările nordice. Pentru a asigura un serviciu eficient, clienții sunt rugați să se prezinte în stații cu jumătate de oră înainte de plecare pentru a-și depune coletele conform regulamentului nostru de coletărie. 

În situația în care nu ajungem într-un anumit oraș din România, coletul poate fi expediat la sediul nostru Comati din Timișoara. Mai mult, dacă expeditorul sau destinatarul din România nu poate ajunge în stație pentru a ridica coletul, oferim opțiunea ca pachetul să fie livrat la ușa destinatarului prin serviciul nostru cargo, în colaborare cu partenerii noștri de încredere.

Închiriere vehicule:

Oferim, de asemenea, posibilitatea de a închiria autocare și microbuze de 20 de locuri pentru grupuri mari care doresc o soluție personalizată de transport. Fie că este vorba de o excursie, un eveniment corporativ sau orice altă nevoie de grup, flota noastră este la dispoziția dvs. pentru a asigura o călătorie confortabilă și sigură.

La Comati, angajamentul nostru este de a oferi servicii de transport de înaltă calitate, punând accent pe siguranță, confort și fiabilitate. Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă asigura că fiecare aspect al călătoriei dvs. este gestionat cu profesionalism și atenție la detalii.

 

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a planifica următoarea dvs. călătorie, vă invităm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să ajungeți acolo unde aveți nevoie, cu confort și fără griji.smiley

 

 

Stai conectat
Afla ultimele noutati si promotii
Facebook Youtube Instagram
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii COMATI PSG
Comati PSG

Google Play
Adresa

S.C. COMATI PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18, 300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
Telefon

Telefon
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Orar

Orar
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00)
+40 723 450 475
Email

Email
rezervari@comati-psg.ro
coletarie@comati-psg.ro
Copyright © 2024 Comati PSG. All rights reserved