Södertälje: Poarta către lacurile Suediei

Poarta către lacurile Suediei

Situat la confluența inovației și a naturii, Södertälje este orașul perfect pentru cei care doresc să experimenteze dinamismul Suediei moderne, fără a pierde esența pitorească a peisajelor sale naturale. Aproape de capitala Stockholm, dar cu un farmec unic, Södertälje oferă acces nemijlocit la unele dintre cele mai frumoase lacuri și peisaje naturale ale Suediei, fiind un punct de plecare ideal pentru explorarea bogăției naturale și culturale a regiunii.

Transportul tău de încredere către și din Södertälje

Cu plecări din fața prestigiosului hotel Scandic, serviciul nostru de transport este gândit pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de călătorie. Fie că plănuiești o escapadă în natura suedeză sau călătorești pentru afaceri, cursele noastre sunt programate să răspundă nevoilor tale: în fiecare miercuri și sâmbătă, cu sosiri în România vineri și luni la ora 01:45, și plecări din Södertälje în fiecare vineri și luni seara la ora 21:30.

Ce te așteaptă în Södertälje

Explorând Södertälje, vei descoperi un oraș vibrant, care îmbină armonios istoria bogată cu inovația tehnologică. De la vizite la muzeul Scania, care prezintă istoria industriei auto suedeze, până la plimbări relaxante pe malurile lacurilor sale, orașul oferă o varietate de activități care să satisfacă orice tip de călător. Nu rata oportunitatea de a te bucura de gastronomia locală, care îmbină tradițiile suedeze cu influențe internaționale, oferind o experiență culinară de neuitat.

Beneficiile călătoriei cu noi

Alegând serviciul nostru de transport, te bucuri de:

- Confort și siguranță pe întreaga durată a călătoriei.

- Punctualitate și eficiență, pentru a-ți maximiza timpul petrecut la destinație.

- Acces ușor și convenabil de la Scandic Hotel, făcându-ți plecarea și sosirea cât se poate de simplă.

Södertälje nu este doar un punct de oprire, este o destinație care merită explorată pe deplin, oferind o fereastră către frumusețea naturală și inovația Suediei. Cu serviciul nostru de transport, călătoria ta către și din Södertälje devine mai ușoară și mai plăcută, deschizându-ți porțile către o experiență suedeză autentică.

 

Stai conectat
Afla ultimele noutati si promotii
Facebook Youtube Instagram
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii COMATI PSG
Comati PSG

Google Play
Adresa

S.C. COMATI PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18, 300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
Telefon

Telefon
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Orar

Orar
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00)
+40 723 450 475
Email

Email
rezervari@comati-psg.ro
coletarie@comati-psg.ro
Copyright © 2024 Comati PSG. All rights reserved