Danemarca: O destinație de vis pentru vizitat și muncă

Danemarca: O Destinație de vis pentru muncă și explorare

Danemarca, cu peisajele sale pitorești, orașe vibrante și calitatea vieții recunoscută la nivel global, este o destinație de top pentru cei care caută oportunități de muncă și aventuri în Scandinavia. Capitala Copenhaga, un centru de inovație și cultură, atrage vizitatori din întreaga lume, oferind o combinație unică de istorie bogată și modernitate.

Comati PSG: Conectivitate și confort pe drumul către Danemarca

Dedicată excelenței în transportul internațional de persoane și colete din 2006, Comati PSG extinde acum serviciile sale remarcabile către Danemarca. Cu plecări din România spre Danemarca de două ori pe săptămână, miercuri și sâmbătă, și retur din Danemarca spre România în aceleași zile, oferim o soluție de transport fiabilă și accesibilă pentru cei care călătoresc în scopuri profesionale sau de plăcere.

Acoperire Extinsă și Flexibilitate: 18 stații în Danemarca

Flota noastră modernă de autocare Mercedes și Scania ajunge în 18 stații cheie din Danemarca, conform programului detaliat pe graficul nostru. Această acoperire largă asigură că puteți ajunge aproape de destinația finală cu ușurință și confort.

Calitate și Confort: Facilitățile noastre la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu toate facilitățile necesare pentru a vă asigura o călătorie plăcută: scaune reglabile, aer condiționat, TV, toaletă, prize, și acces la internet. Oferim de asemenea servicii suplimentare precum cafea gratuită, pentru a vă face călătoria cât mai agreabilă.

Servicii de Coletarie: Eficiență și siguranță

Pentru cei care au nevoie să trimită colete în Danemarca, oferim un serviciu de coletarie rapid și sigur. Cu posibilitatea de plată la destinație și garantarea securității coletelor dvs., transportul de colete nu a fost niciodată mai simplu.

Alege Comati pentru drumul tău către Danemarca și experimentează o călătorie fără griji, fie că mergi la muncă sau în explorare. Descoperă frumusețea și oportunitățile pe care țara le oferă, începând călătoria ta cu noi!

Stai conectat
Afla ultimele noutati si promotii
Facebook Youtube Instagram
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii COMATI PSG
Comati PSG

Google Play
Adresa

S.C. COMATI PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18, 300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
Telefon

Telefon
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Orar

Orar
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00)
+40 723 450 475
Email

Email
rezervari@comati-psg.ro
coletarie@comati-psg.ro
Copyright © 2024 Comati PSG. All rights reserved