Companie

Înființată în anul 1991 și cu rădăcini adânc înfipte în vibrantul oraș Timișoara, Comati-PSG S.R.L. este astăzi un nume sinonim cu excelența în transportul terestru de persoane și colete. Având biroul principal pe strada Iuliu Maniu și un punct strategic de lucru în capitală, la Autogara Filaret, compania noastră a devenit un pilon de încredere pentru legăturile dintre România și destinații-cheie europene precum Cehia, Germania, Danemarca și Suedia.

Despre noi:

Suntem mândri să spunem că acoperim necesitățile de transport din nu mai puțin de 50 de orașe din România, asigurând plecări și sosiri eficiente, cu ultima oprire înainte de a părăsi țara în orașul Arad. Inovația și adaptabilitatea ne definesc: două autocare pleacă simultan pentru a asigura continuitate și siguranță, în timp ce pentru cursele cu transfer utilizăm microbuze care facilitează conexiunea rapidă și confortabilă a pasagerilor cu autocarele noastre.​ La Comati-PSG, o echipă dedicată de 50 de profesioniști lucrează neobosit pentru a face posibilă această experiență de călătorie fără egal. Fiecare membru al echipei noastre contribuie la succesul și eficiența fiecărei călătorii, de la planificare la execuție.

Ce ne distinge:

Siguranță și confort: Fiecare autocar din flota noastră este dotat cu cele mai moderne facilități: scaune confortabile, monitoare pentru divertisment, spațiu generos de bagaje, toalete, Wi-Fi, prize USB și cușete de dormit pentru șoferi. Punem un accent deosebit pe siguranța călătoriei, cu un control riguros al timpilor de conducere și odihnă, în conformitate cu Regulamentul (CE) 561/2006.

Rapiditate excepțională: Înțelegem cât de important este timpul pentru pasagerii noștri. Prin urmare, ne mândrim cu viteza și eficiența serviciilor noastre. Cu Comati-PSG, plecarea se face sâmbătă, și deja duminică la ora 19:30, autocarul nostru ajunge în Copenhaga, în timp ce pentru Berlin, sosirea este programată duminica la ora 07:30 dimineața. Această rapiditate ne distinge pe piață, oferindu-vă o călătorie nu doar confortabilă, ci și extrem de eficientă.

 Experiența: Suntem partenerul dumneavoastră de încredere în transportul internațional de persoane și colete din 1991, cu o expansiune rapidă în Suedia și Danemarca, țări în care am devenit un nume de referință pentru călătoriile fără griji și eficiente.

 Dedicare și profesionalism: Fiecare colet și fiecare pasager sunt tratate cu cea mai mare atenție și respect. Angajamentul nostru față de clienți se reflectă în promptitudinea și siguranța cu care livrăm fiecare serviciu.

Concluzie:

Alegând Comati-PSG S.R.L., optați pentru o experiență de călătorie superioară, unde siguranța, confortul și eficiența se întâlnesc pentru a crea călătorii memorabile. Fie că călătoriți pentru afaceri sau plăcere, sau aveți nevoie să trimiteți colete în Europa, echipa noastră este gata să vă asigure că ați făcut alegerea corectă. Vizitați-ne astăzi pentru a descoperi cum vă putem face călătoria mai plăcută și mai sigură.

Stai conectat
Afla ultimele noutati si promotii
Facebook Youtube Instagram
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii COMATI PSG
Comati PSG

Google Play
Adresa

S.C. COMATI PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18, 300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
Telefon

Telefon
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Orar

Orar
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00)
+40 723 450 475
Email

Email
rezervari@comati-psg.ro
coletarie@comati-psg.ro
Copyright © 2024 Comati PSG. All rights reserved