Cum cumpăr

 

Știm că timpul dumneavoastră este prețios. Dacă doriți să cumpărați cât mai repede un bilet, trebuie să urmați doar câțiva pași simpli. Iată cel mai simplu mod de a obține un loc în unul dintre autocarele Comati:

1. Accesați pagina de cumpărare bilet online. Puteți folosi modalitatea de rezervare prezentă pe prima pagină, la finalizare selectând butonul Cumpără pentru cumpărare online sau Rezervă, pentru a efectua doar o rezervare.

2. Alegeți tipul cursei, orașul de plecare, orașul de sosire și, dacă e cazul, orașul de întoarcere. Dacă doriți să cumpărați un bilet doar pentru dus, bifați opțiunea Dus. Dacă doriți să achiziționați un bilet dus-întors și ați decis deja când reveniți în țară, bifați opțiunea Dus - Întors cu data de întoarcere, ca să aveți biletul asigurat. Dacă nu ați stabilit data de întoarcere, alegeți Dus - Întors fără dată de întoarcere, urmând ca, în momentul în care știți data de întoarcere, să intrați pe site-ul nostru la secțiunea Confirma data de întoarceresau sunând la unul dintre telefoanele de contact.

3. Alegeți data de plecare și dacă este cazul, cea de sosire. Va trebui să alegeți și data de plecare, iar în cazul în care este bilet dus-întors și știți când vă întoarceți, alegeți și data de întoarcere. Făcând click pe căsuța aferentă datei de plecare se va iniția căutarea cursei potrivite pentru dumneavoastră. În câteva secunde va apărea calendarul lunii curente, iar pe acesta vor apărea cu roșu cursele directe între plecare și sosire și cu albastru cursele cu transfer. Același procedeu trebuie repetat și pentru data de întoarcere. După ce ați selectat aceste date, apăsați butonul Afișează informații.

4. Verificați informațiile și alegeți tipul de bilet. După ce ați dat click pe butonul Afișează informații, pe aceeași pagină vor fi listate atât informațiile referitoare la cursele tur și retur, cât și lista de prețuri. În funcție de opțiunile bifate la pasul anterior, pentru fiecare cursă în parte, aveți informații despre data și ora de plecare, respectiv de sosire. Atenție și la numărul de locuri disponibile pentru fiecare cursă. Puteți apoi să alegeți tipul de bilet care vi se potrivește. Comati vă pune la dispoziție mai multe categorii de bilete, fiecare la prețuri diferite: bilete pentru adulți, pensionari, copii sau bilete promo. Pentru biletele dus-întors, atenție la perioada de valabilitate. De asemenea, în acest caz, prețurile listate includ ambele călătorii: tur și retur. Avantajul achiziționării unui bilet tur-retur este că acesta va costa mai puțin decât dacă ați cumpăra separat cele două bilete.

5. Decideți modalitatea de plată. În acest caz, aveți două posibilități: fie să optați pentru plata la autocar a biletului (apasă butonul Rezervă), fie să achitați biletul online (butonul Cumpără). Pentru prima variantă, veți primi un e-mail cu tichetul de rezervare. Acesta va trebui printat și prezentat la urcarea în autocar. Pe baza lui, veți achita biletul de călătorie. Dacă nu dispuneți de o imprimantă, rețineți codul de rezervare. Acesta vă va asigura un loc în autocarul Comati, pe traseul ales de dumneavoastră.

6. Introduceți datele personale. Urmează secțiunea Date despre pasager. Primul câmp de pe această pagină vă cere să optați pentru moneda în care achitați biletul: Euro sau RON (din păcate băncile din România nu mai operează cu coroane). Completați apoi datele dumneavoastră în câmpurile care urmează, după care apăsați butonul Confirma călător. Repetați acest procedeu până când epuizați tipurile de bilete selectate. Dacă vă dați seama că ați greșit după ce apăsați butonul de confirmare, puteți pur și simplu să apăsați butonul cu numele dumneavoastră din lista de sus și să modificați informațiile dorite.

7. Verificați datele introduse. Vă aflați în secțiunea de verificare a datelor pe care le-ați introdus anterior. Verificați cu atenție datele personale, prețul biletului, data rezervării și data călătoriei. Dacă informațiile afișate sunt cele corecte, atunci apăsați butonul Confirma plată. Dacă ceva nu este corect, apăsați butonul de modificare aferent fiecărui bilet.

8. Definitivați procedeul de plată. Dacă doriți să achitați biletul online, veți fi redirecționat către o interfață de payment online pentru a finaliza plata. Vei primi apoi prin e-mail biletul online. În continuare, procedeul este similar cu cel de mai sus. 

 

Iată cum, în doar câțiva pași, aveți asigurată o călătorie către destinația dorită.

Vă dorim călătorie plăcută și, desigur, ca toate lucrurile din viața dumneavoastră să fie la fel de simple și eficiente precum rezervarea unui bilet la Comati.

 
Stai conectat
Afla ultimele noutati si promotii
Facebook Youtube Instagram
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii COMATI PSG
Comati PSG

Google Play
Adresa

S.C. COMATI PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18, 300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
Telefon

Telefon
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Orar

Orar
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00)
+40 723 450 475
Email

Email
rezervari@comati-psg.ro
coletarie@comati-psg.ro
Copyright © 2024 Comati PSG. All rights reserved