Telefon urgente:
( intre orele 07:00 - 23:00 )
0040 723 450 475
Transport persoane cu autocarul in Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Cehia si Romania
 

Regulamentul oficial al Campaniei “Talon de reducere progresiva” al firmei COMATI PSG S.R.L 15.09 - 10.12.2020

Nr.  391 / 04.09.2020

 

Regulamentul oficial al Campaniei “Talon de reducere progresiva” al firmei COMATI PSG S.R.L

Campania “Talon de reducere progresiva!” se organizeaza sub forma de campanie de fidelizare (denumita in cele ce urmeaza „Campania”) si se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza "Regulament"). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la Campanie.


I. Organizator

Organizatorul Campaniei este S.C. COMATI PSG S.R.L., cu sediul in Timisoara, Bulev. Iuliu Maniu nr.18, Judetul Timis, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timis sub nr. J35/3519/1991, Cod Unic de Inregistrare fiscal RO1817160, reprezentata legal de Bojici Liliana


II. Locul si durata Campaniei

Campania va fi organizata pe toate  liniile de transport cu autocarul din Romania spre si din: Danemarca, Suedia, Norvegia, Germania si Cehia, operate de catre Comati PSG.

Campania se va desfasura in perioada 15.09.2020 – 10.12.2020.


III. Facilitati

Facilitatile puse la dispozitie in cadrul campaniei reprezinta oferirea unui talon de fidelitate cu ajutorul caruia clientul primeste la fiecare calatorie un discount progresiv de 10%,  15%, 20%, 25%, 30% din valoarea biletului dus, pentru fiecare calatorie ulterioara. Astfel ca dupa efectuarea a 5 calatorii dus, economia facuta de pasager sa fie de 100%.


IV. Conditii de oferire a talonului

  1.  Talonul se inmâneaza in autocar pasagerilor care doresc sa participe la Campanie, rezidenti sau nu în Romania, indiferent de nationalitate, care calatoresc pe liniile Comati PSG si achita biletul integral.
  2. Taloanele sunt nominale, nu pot fi instrainate sau modificate.
  3. Nu pot primi talon pasagerii care beneficiaza deja de facilitati in momentul in care doresc sa obtina talonul, exceptie facand pensionarii, copiii si grupurile organizate.
  4. Reducerea din talon se acorda doar pasagerilor care cumpara direct de la firma COMATI PSG sau pe site-ul www.comati-psg.ro. Cei care cumpara/rezerva prin parteneri vor avea alte reduceri.
  5. Taloanele eliberate in perioada campaniei raman valabile pana la data de 31.12.2021.

V. Conditii de utilizare a reducerii de pe talon

1.    Prezentarea talonului pentru obtinerea reducerilor se va face de la calatoria ulterioara obtinerii talonului. 

2.  La completarea celor 5 calatorii, in perioada de valabilitate a campaniei, pasagerul poate obtine un nou talon in aceleasi conditii ca si la obtinerea primului.

3.   Pasagerii care beneficiaza deja de facilitati din alte promotii (reduceri de grup, extra bagaj, etc), mai putin reducerile de pret acordate pensionarilor si copiilor, nu pot beneficia la acea calatorie de reducerea de pe talon aferenta calatoriei respective.

4.  Pasagerului care a pierdut sau deteriorat talonul, i se poate acorda un alt talon,in aceleasi conditii ca si la obtinerea unui talon nou, fara a tine seama de facilitatile de care a beneficiat pana la pierderea lui.


VI. Modul de desfasurare a Campaniei – oferirea talonului de reducere

1.    Pasagerul primeste un discount aplicat la biletul dus de 10% pentru prima calatorie, 15% pentru a doua calatorie, 20% pentru a treia calatorie, 25% pentru a patra calatorie, 30% pentru a cincea calatorie.

2.    Reducerile sunt aplicate doar la valoarea  biletului dus, chiar si pentru biletele dus-intors.

VII. Responsabilitate

1.    Organizatorul Campaniei nu va avea nici o raspundere derivand din si nu va putea fi implicat în litigii legate de detinerea sau proprietatea asupra taloanelor participante. De asemenea, Organizatorul nu poate fi implicat in astfel de litigii si nu isi asuma nici un fel de obligatie de a purta corespondenta de orice fel cu participantii.

2.    Prezentul Regulament reprezinta un set de conditii minimale pe care participantii la Campanie trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati eligibili. Participantii la aceasta Campanie se angajeaza sa respecte regulile din prezentul Regulament.

3.    De asemenea, prin completarea talonului, participantii declara ca au luat cunostinta de continutul prezentului Regulament si sunt de acord cu acesta.

4.    Organizatorul Campaniei va acorda procentul de reducere din talonului pasagerului  a carui solicitare a fost prezentata soferului autocarului în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.


VIII. Protectia datelor personale 

1. Prin prezentul Regulament Oficial, Organizatorul se obliga sa respecte preverile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

2. Participarea la Campanie nu implica acceptarea expresa a participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate in baza de date a Organizatorului în scopul unor potentiale informari ulterioare din partea acestuia. Talonul cu datele personale inscrise pe el: nume si prenume, cod numeric personal vor fi in posesia pasagerului, si vor trece in posesia Organizatorului doar dupa a cincea calatorie, cind a fost acordata reducerea de 30% din pretul biletului dus. Participantii pot sa particpe la campanie si in acelasi timp au dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Cei care nu doresc prelucrarea datelor personale vor trebui sa se prezinte cu biletele de calatorie (fila 1 sau fila alba) pentru a obtine reducerea.


IX. Dispozitii finale 

1.    Prin participarea la Campanie si completarea talonului de participare, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. 

2.    Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra talonului de reducere in cadrul Campanie. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru taloanele deteriorate, pierdute sau necorespunzatoare din punctul de vedere al continutului.

3.    In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage talonul acordat.

 4.    In cazul in care organizarea Campaniei este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea campaniei promotionale.

5.    Toate taloanele neacordate, indiferent de motiv, vor ramane in proprietatea Organizatorului.
6.    Regulamentul de participare / desfasurare a Campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui pasager, in autocarele de pe liniile Comati PSG. Regulamentul oficial al Campaniei va fi publicat si pe site-ul oficial al SC Comati PSG SRL www.comati-psg.ro

7.    Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament de cate ori este necesar, cu  informarea corespunzatoare a celor interesati pe site-ul www.comati-psg.ro

 

 

 

 

   ORGANIZATOR                  

SC COMATI PSG SRL

DESCARCA GRATUIT
APLICATIA PENTRU ANDROID
FACILITATI SI SERVICII GRATUITE
OFERITE IN AUTOCARELE COMATI PSG
SIGURANTA SI
CONFORT
WI-FI
CAFEA
AC
PRIZA
220V
TV
BAGAJE
50KG
PLATA
ONLINE
USB
98%    CLIENTI MULTUMITI
Chris R WILSON / 31.07.2022
C?l?toresc de ani de zile cu aceast? companie. Ambele echipaje actuale 47NOK ?i 38DKK SUNT EXTREM DE PROFESIONALE. Circul între stockholm dau s...
COMATI PSG SRL
Parteneri
Despre noi
Date de contact
Informatii si rezervari
S.C. Comati PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18,
300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
       
Telefon:
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00) +40 723 450 475
Email: rezervari@comati-psg.ro
Copyright © 2022 Comati PSG
TRANSPORT
CU AUTOCARUL