Telefon urgente:
( intre orele 07:00 - 23:00 )
0040 723 450 475
Transport persoane cu autocarul in Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Cehia si Romania
 

Regulament privind Anularea, Reprogramarea si Restituirea contravalorii biletelor de autocar

CAP.I ANULAREA

 

 1. Biletul de călătorie poate fi anulat numai in aceeasi zi cu data emiterii si numai cu mai mult de 72 h inainte de data si ora plecarii.

 

2.    Dupa acest termen anularea nu mai este posibila, biletul fiind supus regulamentului de returnare .

 

CAP.II REPROGRAMAREA

 

 1. Reprogramarea reprezinta modificarea datei de calatorie pentru biletul cumparat.
 2. Reprogramarea este permisa in functie de conditiile tarifului aferent biletului de calatorie cumparat. In Anexa 1 sunt prezentate detaliat conditiile in care este permisa modificarea datei de calatorie, de data la care se solicita modificarea.
 3. Nu se supun reprogramarii biletele care au ca si conditie de vanzare “nu se returneaza, nu se reprogrameaza”, conform Anexa 1. Aceste conditii de vanzare sunt scrise pe bilet la rubrica Observatii..
 4. Reprogramarea se va face prin RESTITUIREA biletului vechi si emiterea unui nou bilet cu noua data de calatorie. Restituirea vechiului bilet si emiterea celui nou se va face si in sistemul de rezervari. Biletul vechi se restituie cu o taxa de penalizare, care difera in functie de tipul de tarif si data la care pasagerul solicita modificarea datei de calatorie inscrisa in biletul initial.

Biletul nou se va emite cu tariful din sistem valabil pentru noua data de calatorie.

 

CAP. III PRELUNGIREA VALABILITATII

 

 1. Se aplica doar pentru biletele cu valabilitate 6 luni. Prelungirea se face prin trimiterea unui e-mail la info@comati-psg.ro, urmand ca incasarea sa se faca la autocar, prelungirea fiind posibila doar in perioada de valabilitate a biletului.

 

CAP. IV RESTITUIREA

 

1.    Biletele de calatorie restituite, reprezintă acele bilete pentru care se returnează partial sau integral contravaloarea acestora, în condiţiile în care clientul renunţă la călătorie.

2.    Pentru biletul de calatorie restituit se completează obligatoriu o Cerere de Restituire (Anexa 2), la care vor fi anexate cupoanele neutilizate ale biletului de călătorie. Restituirea se va face titularului inscris pe biletul de calatorie, persoanei care face dovada platii biletului de calatorie prin factura fiscala sau bilet fiscalizat sau oricarei alte persoane, numai daca aceasta va avea imputernicire notariala de la titularul biletului de calatorie

3.    Restituirea partiala sau integrala a valorii biletelor de calatorie se face diferentiat in functie de conditiile tarifului de pe biletul de calatorie si de data la care se solicita de catre client restituirea (conform conditiilor din Anexa 1).

4.    Contravaloarea biletelor de călătorie se va returna in conditiile Anexei 1, numai în cazul cand Cererea de Restituire (Anexa 2) este depusă in termen de cel târziu 30 zile de la data plecarii pentru biletele dus sau in perioada de valabilitate a biletului pentru biletele dus-intors. După aceste termene nu se mai acordă restituiri.

5.    Restituirea biletelor emise de catre o agentie partenera este permisa doar la agentia care a emis biletul.

 

CAP. V Conditii Generale

 

 1. Toate taxele pot fi achitate in moneda RON si in moneda tarilor unde sunt statii.
 2. Biletele cu tarif PROMO nu se returneaza si nu au reduceri dar permit reprogramarea, in conditiile mentionate in Anexa 1.
 3. Inainte de orice modificare fata de vechile conditii ale biletului de calatorie agentul vanzator va consulta Sistemul de Rezervari pentru aflarea informatiilor necesare intocmirii noului bilet.
 4. Toate modificarile biletului de calatorie se vor reflecta intocmai in Sistemul de Rezervari.
 5. Tariful si Alte Taxe, conform Anexei 1 vor fi calculate si se vor achita in aceeasi moneda pentru un bilet.
 6. Data plecarii este considerata a fi data la care se incepe calatoria si care este inscrisa pe biletul de calatorie.
 7. Acestui Regulament i se supun toate biletele COMATI PSG vandute si se aplica pe teritoriul Romaniei cat si agentiilor din tarile respective.
 8. Valorile Procentuale din Anexa 1 se refera la Taxa din tariful biletului de calatorie care va fi retinuta pentru un anumit tip de tarif, in cazul reprogramarii sau returnarii biletului.
 9. Pentru biletele pierdute sau furate nu se acordă despăgubiri.
 10. Comisionarul va fi raspunzator in cazul în care nu se aplică în mod corect prevederile acestui regulament.
 11. Prezentul regulament contine 2 pagini si face parte integranta din Contractul General de Colaborare si din Contractul de Transport incheiat intre pasager si COMATI PSG si reprezentat de biletul de calatorie.
 12. Anexa 1 contine conditiile de aplicabilitate ale Regulamentului de Anulare, Reprogramare si Restituire care se aplica grilei tarifare practicata de COMATI PSG pe cursele regulate internationale operate cu autocarul si face parte integranta din contractul de transport reprezentat de achizitionarea unui bilet de calatorie COMATI PSG de catre pasager sau a contractului de colaborare incheiat de COMATI PSG si agentiile partenere.
 13. Prezentul regulament se va aplica pentru toate biletele COMATI PSG incepand cu data intrarii in vigoare, respectiv 01.01.2016.
DESCARCA GRATUIT
APLICATIA PENTRU ANDROID
FACILITATI SI SERVICII GRATUITE
OFERITE IN AUTOCARELE COMATI PSG
SIGURANTA SI
CONFORT
WI-FI
CAFEA
AC
PRIZA
220V
TV
BAGAJE
50KG
PLATA
ONLINE
USB
98%    CLIENTI MULTUMITI
Chris R WILSON / 31.07.2022
C?l?toresc de ani de zile cu aceast? companie. Ambele echipaje actuale 47NOK ?i 38DKK SUNT EXTREM DE PROFESIONALE. Circul între stockholm dau s...
COMATI PSG SRL
Parteneri
Despre noi
Date de contact
Informatii si rezervari
S.C. Comati PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18,
300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
       
Telefon:
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00) +40 723 450 475
Email: rezervari@comati-psg.ro
Copyright © 2022 Comati PSG
TRANSPORT
CU AUTOCARUL