Telefon urgente:
( intre orele 07:00 - 23:00 )
0040 723 450 475
Transport persoane cu autocarul in Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Cehia si Romania
 

Transport Norvegia | Transport international persoane | Transport Suedia, Autocar Danemarca | Romania - Suedia/Danemarca

Transport Norvegia

Norvegia, alaturi de Suedia si Danemarca, devin o destinatie preferata de calatorie pentru tot mai multi romani.

Oslo , capitala Norvegiei, este cel mai mare oras din Norvegia, bogat in cultura, folclor si fascinanta istorie a vikingilor.Oslo - orasul Premiului Nobel pentru Pace, a fost fondat in anul 1000 si a aniversat un mileniu in anul 2000. Cel mai frumos oras din Norvegia, Oslo adaposteste : Palatul Regal si Muzeul Edvard Munch, Muzeul Vigeland din Parcul Frogner, Muzeul Ambarcatiunilor Vichinge, Muzeul Folcloric si multe alte obiective turistice.

Transport persoane Norvegia

Firma internationala de transport persoane Comati PSG detine un parc de autocare ultramoderne si performante cu ajutorul carora desfasoara regulat curse directe de transport persoane in Norvegia. Incepand cu Ianuarie 2010, compania noastra de transport a deschis o linie noua Romania - Norvegia cu plecare in fiecare joi din Romania.
 
Cursa transport persoane Norvegia pleaca din Bucuresti, Romania in fiecare Joi dimineata spre Norvegia pe ruta : Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Orastie, Deva, Arad, Timisoara, Sannicolau Mare, Copenhaga, Malmo, Landskrona, Helsingborg, Ljungby, Vaxjo, Jonkoping, Linkoping, Norrkoping, Nykoping, Sodertejle, Stockholm, Oslo. Transportul de persoane pe cursa de retur Norvegia - Romania se efectueaza in fiecare Sambata seara cu plecare din Oslo.

 

Transport persoane autocare Norvegia

 Transportul international de persoane cu autocarul este realizat in conditii de maxima securitate si confort. Deoarece satisfactia clientilor nostrii constituie principalul tel al firmei ne reinventam in fiecare an , venim cu solutii si propuneri noi pentru a indeplinii toate cerintele pasagerilor.

Comati Psg realizeaza transport persoane spre Norvegia si tarile nordice cu autocare ultramoderne.
Cea mai buna companie de transport persoane cu autocarul in Scandinavia din Romania, Comati Psg, detine un parc auto format din autocare de inalta clasa dotate cu : ESP, ABS, ASR, aer conditionat, geamuri duble, WC, automat cafea, frigider, instalatie video, CD player, GPS, scaune cu masute, instalatie ridicare/coborare la sol.

 

Preturi Transport Norvegia

 Comati Psg este singura companie din Romania care efectueaza transport cu autocarul in regim de linie regulata catre Norvegia. Preturile practicate sunt mai mult decat rezonabile, raportul calitate pret fiind unul greu de egalat in Romania. Astfel pretul unui bilet de transport Romania - Norvegia porneste de la 85 de euro / persoane .

Preturile transport persoane pe ruta Romania - Norvegia difera in functie de varsta pasagerului, de tipul calatoriei (dus sau dus-intors), de perioada in care doreste sa efectueze returul, de modalitatea de achizitionare a biletului ( pentru cumpararea biletuluid de calatorie online se aplica un discount de 5 %), de numarul de persoane care calatoresc (se aplica un discount pentru grupuri mai mari de pasageri)

DESCARCA GRATUIT
APLICATIA PENTRU ANDROID
FACILITATI SI SERVICII GRATUITE
OFERITE IN AUTOCARELE COMATI PSG
SIGURANTA SI
CONFORT
WI-FI
CAFEA
AC
PRIZA
220V
TV
BAGAJE
50KG
PLATA
ONLINE
USB
98%    CLIENTI MULTUMITI
Chris R WILSON / 31.07.2022
C?l?toresc de ani de zile cu aceast? companie. Ambele echipaje actuale 47NOK ?i 38DKK SUNT EXTREM DE PROFESIONALE. Circul între stockholm dau s...
COMATI PSG SRL
Parteneri
Despre noi
Date de contact
Informatii si rezervari
S.C. Comati PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18,
300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
       
Telefon:
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00) +40 723 450 475
Email: rezervari@comati-psg.ro
Copyright © 2022 Comati PSG
TRANSPORT
CU AUTOCARUL