Telefon urgente:
( intre orele 07:00 - 23:00 )
0040 723 450 475
Transport persoane cu autocarul in Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Cehia si Romania
 

Modalitati de plata

Comati va pune la dispozitie mai multe optiuni in ceea ce priveste achitarea biletului de calatorie, astfel incat dumneavoastra sa alegeti varianta care va convine cel mai mult. Pentru ca nici un om nu este egal cu altul, pentru ca alegerile pe care le facem in viata difera de la caz la caz, va oferim si la Comati posibilitatea de a alege. Iata care sunt cele variantele posibile:

Plata la autocar

In acest caz, puteti plati cu numerar. Valoarea biletului este cea care apare pe tichetul de rezervare primit pe e-mail. Important este sa aveti la dumneavoastra acest tichet. Daca nu reusiti sa il printati, atunci retineti codul de rezervare si comunicati-l reprezentantilor nostri in momentul in care achitati biletul.

Plata online

In numai cateva minute, faceti rezervarea si achitati si biletul. In rest, nu va ramane decat sa veniti in una dintre statiile Comati in ziua de plecare si sa va bucurati de calatoria dumneavoastra.

Magazinul online www.comati-psg.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

Plata la sediul Comati

Daca locuiti in Timisoara, va oferim si posibilitatea sa rezervati, respectiv sa achitati biletul direct la sediul nostru. Vom fi incantati sa va cunoastem si sa dam mana cu dumneavoastra. In acest caz, trebuie doar sa stiti unde vreti sa calatoriti si cand. De restul ne ocupam noi. Va vom oferi consiliere si va vom raspunde la intrebari. Pentru ca acum stiti care sunt modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie, va invitam sa alegeti varianta care corespunde cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Asigurati-va ca veti avea un loc in unul dintre autocarele Comati.

Plata prin transfer bancar.

Va putem pune la dispozitie conturile firmei pentru a face o depunere reprezentand contravaloarea calatoriei dumneavoastra doar sunand la unul din numerele de telefon de contact ale firmei.

DESCARCA GRATUIT
APLICATIA PENTRU ANDROID
FACILITATI SI SERVICII GRATUITE
OFERITE IN AUTOCARELE COMATI PSG
SIGURANTA SI
CONFORT
WI-FI
CAFEA
AC
PRIZA
220V
TV
BAGAJE
50KG
PLATA
ONLINE
USB
Actualizare importanta pentru clientii nostri din Drobeta Turnu Severin!
2024-03-01
ANPCANPC
COMATI PSG SRL
Despre noi
Date de contact
Informatii si rezervari
S.C. Comati PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18,
300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
       
Telefon:
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00) +40 723 450 475
Email: rezervari@comati-psg.ro
Copyright © 2024 Comati PSG
TRANSPORT
CU AUTOCARUL