Facilități și servicii gratuite
Oferite in autocarele Comati PSG
OFERTELE PRIMĂVERII
CĂLĂTORIȚI CU AUTOCARELE COMATI PSG ÎN DESTINAȚII DE TOP
Servicii
Transport internațional
Transport persoane
Comati PSG este o firmă de transport persoane renumită în România, care se preocupă în mod esențial de siguranța și confortul pasagerilor săi. Pentru a asigura un transport cu autocarul la cele mai înalte standarde, punem la dispoziția clienților doar autocare noi, de ultimă generație, dotate cu diverse facilități. Comati PSG realizează transport de persoane spre Cehia, Germania, Danemarca și Suedia cu autocare ultramoderne.
Transport colete
Compania Comati PSG vă pune la dispoziție serviciul de trimitere colet. Puteți trimite pachete către Suedia, Danemarca, Germania și Cehia. Valoarea transportului poate fi achitată și la destinație. Același lucru se aplică și pentru trimiterea pachetelor din Suedia, Danemarca și Germania. Dacă doriți să trimiteți un pachet și locuiți într-unul dintre orașele unde Comati are stații principale, trebuie doar să vă prezentați în stație la ora la care autocarul ajunge în orașul dumneavoastră.
Închirieri autocare
Avem plăcerea de a vă oferi spre închiriere autocare confortabile, EURO 6, de 53 și de 60 de locuri, mărcile Mercedes Tourismo și Setra 517 HDH, fiecare echipat cu climă, microfon, toaletă, scaune confortabile, prize USB pentru încărcarea telefonului celular la fiecare scaun, WIFI pe teritoriul României. Autocarele sunt conduse de șoferi profesioniști, cu experiență atât pe circuitele turistice din țară, cât și pe cele internaționale
Avantaje
De ce să alegi Comati PSG?
Profesionalism
CONFORT & SIGURANȚĂ
PREȚURI COMPETITIVE
CURSE REGULATE
RAPID ȘI EFICIENT
Profesionalism
 • PESTE 30 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL TRANSPORTULUI
 • DEȚINEM TOATE AUTORIZAȚIILE ȘI CERTIFICĂRILE NECESARE
 • PERSONAL CALIFICAT
 • SERVICII DE TRANSPORT COMPLETE ȘI DIVERSIFICATE
CONFORT & SIGURANȚĂ
 • FLOTĂ MODERNĂ DE AUTOCARE CU DOTĂRI ȘI FACILITĂȚI PREMIUM
 • TRANSPORT PERSOANE ÎN SIGURANȚĂ CU AUTOCARE VERIFICATE PERIODIC
 • SCAUNE CONFORTABILE CU LOC GENEROS ÎNTRE ELE
 • MULTIPLE FACILITĂȚI GRATUITE ÎN AUTOCARE
PREȚURI COMPETITIVE
 • OFERTE SPECIALE LUNARE
 • REDUCERI PENTRU BILETE DUS-ÎNTORS
 • REDUCERI LA BILETE PENTRU COPII ȘI SENIORI
 • PREȚURI ACCESIBILE
CURSE REGULATE
 • CURSE DE TRANSPORT REGULATE SPRE EUROPA
 • TRANSPORT PERSOANE SCANDINAVIA
 • TRANSPORT INTERNAȚIONAL PERSOANE CĂTRE SUEDIA, DANEMARCA, GERMANIA ȘI CEHIA
RAPID ȘI EFICIENT
 • SISTEM DE REZERVĂRI ONLINE RAPID ȘI EFICIENT
 • POSIBILITATE DE TRANSFORMARE REZERVARE ÎN BILET
 • APLICAȚIE PENTRU MOBIL
 • SUPORT ONLINE PRIN CHAT
 • CALL CENTER, TELEFON URGENȚE
TRANSPORT ROMÂNIA - SCANDINAVIA
Firma de transport persoane Comati PSG, cu sediul în Timișoara, deține la ora actuală un parc cu autocare de înaltă clasă, fiind specializată în transporturi internaționale de călătorii pe liniile regulate București – Stockholm, București - Aalborg și Iași - Aalborg. Companie cu experiență de 20 de ani în transportul de persoane și parc auto propriu, putem pune la dispoziția clientului curse regulate către țările nordice, cu plecare din România. Fie că dorești să vizitezi Germania, Cehia, Suedia, Danemarca sau te afli într-o deplasare de afaceri, firma de transport internațional Comati PSG îți oferă șansa de a călători cu autocarul în condiții de maximă siguranță spre țările nordice, la prețuri promoționale.
Destinații
ÎN CARE PUTEȚI CĂLĂTORI CU AUTOCARELE COMATI PSG
Scroll
Iași: Poarta către istoria și cultura românească
Călătorește din Iași în fiecare săptămână la ora 02:00 din Autogara Codreanu spre Cehia, Germania, Danemarca și Suedia.
Flensburg: Poarta Germaniei către Scandinavia
Alătură-te călătoriei noastre de descoperire a Flensburgului, orașul unde cultura germană întâlnește tradițiile scandinave. Plecări din România în fiecare miercuri și sâmbătă cu sosire la ora 14:00.
Varde: Oaza de liniște
Călătorește spre Varde, o oază de pace și frumusețe naturală, cu plecări sâmbăta din Romania în fiecare sambata cu sosire la 17:45 și plecări spre România în fiecare marți la 07:30. Găsește-ne stația convenabil amplasată în fața gării.
Ringsted: Inima geografică a Zeelandei
Începe aventura ta spre Ringsted cu serviciul nostru de transport, plecând miercuri sau sâmbătă din România cu sosire a doua zi la ora 18:45, direct în Gara centrală. Descoperă inima Zeelandei și bogăția sa culturală și istorică.
Descoperă Berlinul: Inima pulsantă a Germaniei
Porniți din România spre Berlin fiecare miercuri și sâmbătă și ajungeți a doua zi în inima culturală și istorică a Germaniei la ora 07:20, pregătiți să explorați orașul care nu doarme niciodată
Norrköping: Inima industrială a Suediei
Călătorește din Norrköping spre România cu plecări de două ori pe săptămână la 23:00 de la Peco Q8, Klinga, și sosiri vineri și luni la 00:30.
Piatra Neamț: Perla Moldovei
Pleacă din Piatra Neamț spre destinații internaționale în fiecare miercuri și sâmbătă la 04:00, de la gara centrală.
Padborg: Punctul de întâlnire a Europei
Descoperă Padborg, un nod logistic la frontiera danezo-germană, cu plecări în fiecare miercuri și sâmbătă din România cu sosire a doua zi la 14:45. Facilităm accesul tău la puncte cheie europene de transport și comerț.
Vejle: unde modernitatea întâlnește istoria
Descoperă frumusețea Vejle cu serviciile noastre. Plecăm din Vejle în fiecare sâmbătă și marți la ora 08:30 și sosim din Romania în Vejle la 16:45, direct în inima orașului.
Helsingborg: Unde istoria întâlnește modernitatea
Traversați cu ușurință de la Helsingborg la România și înapoi cu Comati PSG. Plecări din România în fiecare miercuri și sâmbătă, sosind în inima orașului istoric la Hamntorget 2.
Odense: Inima culturii daneze
Vino într-o călătorie spre inima culturii daneze în Odense, cu plecări din România în fiecare miercuri și sâmbătă ce au sosirea la 17:15, direct în parcarea de autocare din spatele poștei. Descoperă orașul lui Hans Christian Andersen și multe alte comori culturale.
Landskrona: Călătoria înapoi în timp
Vizitați Landskrona, bijuteria istorică a coastei suedeze, cu serviciile noastre regulate de transport. Plecări din România în fiecare miercuri și sâmbătă, sosind a doua zi la ora 17:00, direct în inima orașului la Centralstation.
Sibiu: Orașul cultural al Transilvaniei
Pleacă din Sibiu spre destinații internaționale în fiecare miercuri și sâmbătă la 11:30 de la Autogara Turnișor, cu sosiri duminică și miercuri la 15:30.
Linköping: Polul inovației suedeze
Experimentează centrul academic și tehnologic al Suediei cu plecări convenabile din România spre Linköping. Serviciul nostru te așteaptă în parcarea IKEA - Biltema, pentru o călătorie eficientă și confortabilă.
Craiova: Orașul artelor și al parcurilor
Călătorește din Craiova spre destinații internaționale în fiecare miercuri și sâmbătă la 09:30 de la Autogara Pelendava, cu sosiri duminică și miercuri la 16:15.
Brașov: Poarta către Carpații Românești
Călătorește din Brașov spre destinații internaționale cu curse directe în fiecare miercuri și sâmbătă la 09:00 de la Autogara Bartolomeu, cu sosiri miercuri și duminică la 17:30.
FLOTĂ COMATI PSG
AUTOCARE DE ULTIMĂ GENERAȚIE CE ASIGURĂ CONFORT ȘI SIGURANȚĂ
Testimoniale
Afla ce spun clientii nostri
Petre / 21.05.2024
"Cea mai buna firma! M-au ajutat pas cu pas la achitarea biletului cu multa rabdare , confortul din autocar este de nota 10000 , cel mai bun scaun am prins cu loc mult pentru picioare. Soferii m-au ajutat cu bagajul fiind destul de greu pentru mi..."
Raiffeisen Bank
Visa
maestro
mastercard
Strongest
SAL
SOL
Proiect
Stai conectat
Afla ultimele noutati si promotii
Facebook Youtube Instagram
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii COMATI PSG
Comati PSG

Google Play
Adresa

S.C. COMATI PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18, 300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
Telefon

Telefon
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Orar

Orar
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00)
+40 723 450 475
Email

Email
rezervari@comati-psg.ro
coletarie@comati-psg.ro
Copyright © 2024 Comati PSG. All rights reserved